BURSA / ORHANGAZİ - Yenikoy Ortaokulu

Yenikoy Ortaokulu

Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi Nu. 19 ORHANGAZİ/BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizin;  Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını,  Milli, manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını,  Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları,  Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri,  Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını,  Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını SAĞLAMAKTIR.
Misyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
ÖZEL HALK MİNİBÜSÜ
YENİKÖY - ORHANGAZİ