BURSA / ORHANGAZİ - Yenikoy Ortaokulu

Kas

Amatör Spor Haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen koşu yarışında küçük kızlar kategorisi birincisi Pelinay SEFİL ödülünü Kaymakamımız Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU'ndan aldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

Kas

Öğrencilerimiz Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarını gezdiler.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Genel Kurul toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda yeni yönetim belirlendi.

Yeni yönetime görevinde başarılar diler, eski yönetime de yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Kaymakamımız Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SAKARYA ve İlçe Tarım Müdürü Sayın Mehmet ÇINAR ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen koşu yarışında okulumuz 6/A Sınııf öğrencisi Pelinay SEFİL küçük kızlar kategorisinde ilçe birincisi olmuştur.

Ekm

Okulumuzda Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü nedeniyle deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından kuduz hastalığı hakkında farkındalık oluşması için eğitim verildi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SAKARYA yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle okulumuzu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerle görüştüler.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle program gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Özcan SERT tarafından öğrencilerimize ilkyardım eğitimi verildi.